Overslaan en naar hoofdcontent gaan
Alles werkt normaal. Bekijk actuele meldingen op onze statuspagina. Status bekijken

Publiceren van je website in Websitemaker

Wil je je website verborgen houden terwijl je eraan werkt en deze pas publiceren wanneer je tevreden bent? In dit artikel leggen we uit hoe je de publicatie van je website kunt beheren, inclusief het ongedaan maken van publicaties en opnieuw publiceren.


Website publiceren

Als je begint met je nieuwe website is deze standaard nog niet gepubliceerd. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Pas als jij vindt dat je website klaar is, klik je op de oranje knop "Publiceren", rechts bovenin de editor.

Na het klikken op de "Publiceren" knop zie je deze bevestigingspagina, en je website is nu online en zichtbaar voor iedereen.

Naar het begin


Publicatie ongedaan maken

Als je de website al hebt gepubliceerd, kun je dit ongedaan maken. Volg de volgende 3 stappen:

  1. Ga in het linkermenu naar "SEO en instellingen".
  2. Ga in het menu naar "Websitedomein".
  3. Klik op de knop "Publicatie ongedaan maken".

Nadat je de publicatie ongedaan hebt gemaakt, is je website niet meer zichtbaar voor bezoekers. Je kunt er nog steeds aan blijven werken. Wanneer je klaar bent om de site opnieuw online te zetten, klik je rechts bovenin op "Publiceren".

Naar het begin


Nog hulp nodig?

Kom je er niet uit?

Stuur Customer Success een bericht. Je ontvangt onze reactie per e-mail.

Stuur ons een bericht

Heeft dit je probleem opgelost?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Verder lezen

Misschien helpt dit je ook